• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • ИЗПРАЩАМЕ ДО 12 РАБОТНИ ДНИ!
    • Условия за ползване и Защита на лични данни

     Използвайки сайта www.epolux.bg при всяка направена поръчка Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук. Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали условията за ползване, преди да направите своята поръчка.

      

     УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА:

     Всеки потребител, независимо дали е клиент на Епо Лукс ЕООД се задължава :да не извършва злоумишлени действия; да не матрицира  елементи,подаръчета за гости,сувенири, предмети и силиконови молдове закупени от сайта  на Епо Лукс ЕООД . Всеки нарушил това правило ще бъде санкциониран пред Комисия на Закона за защита на конкуренцията

     Епо Лукс ЕООД има право да отказва поръчки при невъзможност те да бъдат изпълнени , при липса на някои продукти или по своя преценка!!!

     Продукти закупени от сайта на Епо Лукс ЕООД могат да бъдат върнати в 14 дневен срок с доставка за сметка на купувача, като е задължително продуктите да бъдат във вида в който са изпратени и с ненарушена опаковка!!!

     Общи условия за ползване

      

     I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

     чл.1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно Епо Лукс ЕООД предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина www.epolux.bg . Тези условия обвързват всички потребители. С натискане на някой от бутоните  "Регистрация" и "Поръчай" , потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

     чл.2. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на www.epolux.bg, съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация. Това са данни необходими за изпълнение на поръчките и нищо повече.Данни като име,телефон и адрес се предоставят на куриерска фирма Еконт Експрес с цел – извършване на доставка до клиента.

      

     II. УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

     чл.3 Продуктите, които се намират на интернет страницата на www.epolux.bg не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на търговеца.

     Чл.4 . След кликане на бутона ” Поръчай “, потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в Количката. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката на имейл и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.

     Чл. 4а За поръчки над 150 лв се изисква заплащане на капаро в размер на 30% от стойността на поръчката.За целта Епо Лукс ЕООД се свързва с клиента и предоставя банковата си сметка,по която да бъде извършено плащането.

     Чл.5 Всеки клиент е длъжен да се запознае с условията за ползване и доставка на сайта .При създаване на поръчка с натискане на бутона  "Поръчай"  се счита ,че Потребителя / клиента се е запознал с информацията за доставка ,условията за пазаруване от сайта и е съгласен с тях!

     чл.6 При извършване на поръчка потребителите задължително въвеждат своите имена, телефон, адрес и електронна поща. Това са данни необходими за изпълнение на поръчките и нищо повече.Данните- име,телефон и адрес се предоставят на куриерска фирма Еконт Експрес с цел – извършване на доставка до клиента.Епо Лукс ЕООД е фирма регистрирана по ЗЗЛД.

     чл.7. Епо Лукс ЕООД си запазва правото да направи отказ за доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са налични.Клиента се уведомява за отказ на поръчката чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или чрез обаждане на посочения телефонен номер

     чл. 7.1.При успешно направена поръчка,клиентът получава от сайта потвърждение на имейл или по телефон.Според настройките на имейла е възможно потвърждението да попадне в папка Спам на имейла ви.

     чл.8 РАБОТИМ САМО ОНЛАЙН! МИНИМАЛНА СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКИТЕ - 5 ЛВ. Под тази сума поръчки не се изпращат! Начинът на доставка е само чрез куриер – ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като потребителите сами декларират  в полето Бележка при създаване на поръчката дали доставката да бъде изпълнена до адрес или до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.Артикулите се заплащат в момента на получаване с наложен платеж чрез Пощенски Паричен Превод(ППП).За целта Епо Лукс ЕООД има сключено споразумение с Еконт Експрес.Куриерската услуга - доставката е за сметка на получателя, като сумата за доставка се определя от тарифата на куриерска фирма Еконт Експрес.Пратките се изпращат по следния начин:

     Пратка до 10 кг. се изпраща от офис на Еконт до офис или адрес (според предпочитанията на клиента ,когато е попълнил данните при пускане на поръчката си)

     Пратка над 10 кг се изпраща от адрес на Епо лукс ЕООД до офис или адрес (според предпочитанията на клиента ,когато е попълнил данните при пускане на поръчката си)

      

     *** Куриерската фирма, с която се изпращат поръчките на Епо Лукс ЕООД е лицензиран пощенски оператор
      за наложен платеж с пощенски паричен превод и по тази причина за Фиcĸaлeн бoн служи разписката, 
     която издава куриерът при получаване на сумата на поръчката при предаване на пратката, съгласно 
     изискаванията за издаване на фискелен бон при Πoщeнcĸи Πapичeн Πpeвoд нa ocнoвaниe HAPEДБA № H-18 
     oт 13 дeĸeмвpи 2006 г. зa peгиcтpиpaнe и oтчитaнe нa пpoдaжби в тъpгoвcĸитe oбeĸти чpeз фиcĸaлни 
     ycтpoйcтвa. Чл. 3. (Дoп. - ДB, бp. 49 oт 2010 г., в cилa oт 29.06.2010 г.; изм. и дoп., бp. 48 oт
      2011 г., в cилa oт 24.06.2011 г.; дoп., бp. 27 oт 2012 г., в cилa oт 03.04.2012 г.; дoп., бp. 54 
     oт 2012 г., в cилa oт 17.07.2012 г.) (1) (Дoп. - ДB, бp. 49 oт 2010 г., в cилa oт 29.06.2010 г.;
      изм. изцялo, бp. 48 oт 2011 г., в cилa oт 24.06.2011 г.) Bcяĸo лицe e длъжнo дa peгиcтpиpa и oтчитa 
     извъpшвaнитe oт нeгo пpoдaжби нa cтoĸи или ycлyги във или oт тъpгoвcĸи oбeĸт чpeз издaвaнe нa 
     фиcĸaлнa ĸacoвa бeлeжĸa oт фиcĸaлнo ycтpoйcтвo (ФУ), ocвeн ĸoгaтo плaщaнeтo ce извъpшвa чpeз 
     ĸpeдитeн пpeвoд, диpeĸтeн дeбит или нaличeн пapичeн пpeвoд, извъpшeн чpeз дocтaвчиĸ нa плaтeжнa 
     ycлyгa пo cмиcълa нa Зaĸoнa зa плaтeжнитe ycлyги и плaтeжнитe cиcтeми, или чpeз пoщeнcĸи пapичeн
      пpeвoд, извъpшeн чpeз лицeнзиpaн пoщeнcĸи oпepaтop зa извъpшвaнe нa пoщeнcĸи пapични пpeвoди пo 
     cмиcълa нa Зaĸoнa зa пoщeнcĸитe ycлyги. 

      

     чл.9. Сроковете за изпълнение и изпращане на поръчка са: до 200 артикула- 3 до 12 работни дни( събота и неделя, както и всички официални празници са почивни дни!). Уважаеми клиенти, имайте в предвид ,че фигурките в сайта са изцяло ръчна изработка и като се прибави към това и технологичното време за съхнене, поръчка от порядъка на 200-300 фигурки е невъзможно да се изпрати на същия или на следващия ден. Затова планирайте навреме поръчките си и се съобразете с изложените по- горе срокове .Освен това наред с вашата поръчка има и други клиенти,които очакват своите доставки.

     Направените поръчки се обработват по реда на тяхното постъпване и без значение на тяхната стойност или брой артикули. Спешни поръчки от типа ,, от днес за днес " и ,, Много ми е спешно" не се изпълняват! Планирайте поръчките си навреме, като се съобразявате с посочените от нас срокове!Когато има оставена бележка ,,Спешно'' и ,,Искам да се изпрати в най-кратък срок'', се изпращат само артикулите и броя артикули ,които са налични към момента на поръчката.

      Летните годишни ваканции се обявяват на началната страница на онлайн магазина и фейсбук страницата ни .По време на ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ поръчки не се изпращат! 

      Всяка година цените на артикулите в онлайн магазина www.epolux.bg се актуализират.Също така е възможно и спиране на производството на определени модели.

     Чл. 10 Поръчки се изпращат само на територията на Република България , с предоставен български адрес и български телефонен номер ,винаги с опция Преглед! При получаване стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него  лице!Фактура се издава само ако коректно са оставени необходимите данни за това, изписани задължително на български език!В останалите случаи данните се изясняват по тел.В случай ,че не се вдига на оставения телефонен номер за изясняване на данните,поръчката се отказва!

     Чл. 11При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Епо Лукс ЕООД не е обвързан с каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

     Чл.12 При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
     При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

     чл. 12а Ако клиент не си вземе пратката и се наложи Епо Лукс Еоод да заплати куриерска услуга към Еконт експрес, то до съответният клиент повече не се изптащат пратки!

     чл.13 Епо Лукс  ЕООД не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението е по вина на куриер или друг доставчик или когато са налице форсмажорни обстоятелства.

      

     III. ЦЕНИ

     чл.14. Цените, посочени на сайта са в български лева, крайни, с включено ДДС  и не включват транспортните разходи, както и таксата когато плащането се извършва с наложен платеж,с ППП или банков превод.Цените са крайни и не подлежат на предоговаряне!

     IV. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

     чл.15. Потребителят/клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.Ако реши може да я откаже може да го направи единствено по телефона - 0884751188- 8.00 до 15.30ч. в работни дни

     чл.16. Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата.

     чл.17. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата,както и да поеме разходите по доставката й.

      

     чл.18.  Всеки потребител, независимо дали е клиент на Епо Лукс ЕООД се задължава :
     •    да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове;
     •    да не накърнява доброто име на другиго и да не призовава към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда;
     •    да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
     •    да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етиката при ползване на предоставяните от Епо Лукс ЕООД услуги ;
     •    да уведомява незабавно Епо Лукс ЕООД за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги;
     •    да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол ("троянски коне"), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер;
     •    да не извършва злоумишлени действия; да не матрицира  елементи, предмети и силиконови молдове ,закупени от сайта на Епо Лукс ЕООД . Всеки нарушил това правило ще бъде санкциониран пред Комисия на Закона за защита на конкуренцията

     чл.18. Право на отказ от стоката , замяна или рекламация - всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаните от нас стоки в рамките на 14 дни или да я замени, считано от датата на получаване на стоката, в случай, че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката, че е във вида в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. В случай, че потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ и да върне стоката с ненарушена цялост и запазен търговски вид

     Епо Лукс ЕООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми за дадения артикул в срок до 14 дни от датата на която потребителя е упражнил правото си на отказ от стоката. Транспортните разходи по връщане и получаване (при замяна)на стоката са за сметка на потребителя.

     РЕКЛАМАЦИЯ- При повредена стока.Пратките винаги се изпращат с опция преглед и следва те да бъдат внимателно прегледани от получателя в момента на получаването!При рекламация в момента на получаването може да откажете пратката или само част от нея, като служител на Еконт се свързва с нас и ни уведомява , в резултат на което може да намалим наложения платеж и да получите само част от пратката. Рекламация впоследствие (след 1 ден напр.) не се приема.Приема се само на място при получаване на пратката! В случай ,че се съгласим да заменим или изпратим нов артикул , то таксата за куриерската услуга е за сметка на получателя!

     V. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА

     Чл. 19 Епо Лукс ООД няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги

     Епо Лукс ЕООД има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по собствена преценка да прекрати, спре илипромени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. Епо Лукс ЕООД не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез www.epolux.bg

     20. Епо Лукс ЕООД не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които  не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на Епо Лукс ЕООД

     Чл. 21 Епо Лукс ЕООД гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.

      Епо Лукс ЕООД   има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

     Епо Лукс ЕООД може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

     Данните-  име,телефон и адрес се предоставят на трето лице -куриерска фирма Еконт Експрес с цел – извършване на доставка до клиента.

     VII.ИЗМЕНЕНИЯ
     чл.28. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от Епо Лукс ЕООД , което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството

     VIII. ТЕРМИНОЛОГИЯ

     чл.29. Под “Потребител/Еклиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата на Епо Лукс ЕООД www.epolux.bg на своя компютър.

     чл.30. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на доставка и заплащане на стоката от клиента/потребителя.

     чл.31. Интернет магазина  www.epolux.bgе собственост на Епо Лукс  ЕООД.

     чл.32. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на Епо Лукс ЕООД, съобразно българското законодателство.

      

      

     Политика за защита на личните данн

     Идентификационни данни на администратора 

     1. Име: Епо Лукс ЕООД 

     2. адресна регистрация гр. Бургас, жк Лазур, ул. Иван Богоров 35
     3. имейл за връзка
     4. epolux@abv.bg
     5. тел. 0884751188 / 8.00 до 15.30ч. в работни дни/
     6. Цели на обработване

     7. Целта на събирането и обработването на данни е обработване и получаване на вашата поръчка
      Услугите, които предоставя сайта ,предполагат предоставяне на Лични данни като име, адрес, телефон , e-mail.

      Данните ,които предоставят клиентите при поръчка са данни необходими за изпълнение на поръчките и нищо повече.

      Данните- име,телефон и адрес се предоставят на куриерска фирма Еконт Експрес с цел – извършване на доставка до клиента.

     8. Информация за правата на субекта на данни

      ⁃ Епо Лукс ЕООД ви осигурява непрекъснат 24 часов достъп до вашия акаунт, освен в случаите на техническа неизправност.
      ⁃ Чрез достъпа до вашия акаунт , вие имате право на проверка, промяна или изтриване на предоставената от вас информация. Имате възможност и да се откажете от съгласието за обработване на данните ви чрез закриване на акаунта ви (което ще доведе до невъзможност за използване услугата на сайта).

     9. Автоматизирано вземане на решения, включително профилиране.Този сайт използва бисквитки. Това позволява на сайта да функционира и да подобряваме услугата, чрез анализ на потреблението и показване на реклами според вашите интереси

      „Бисквитките” (cookies) са малки файлове, които се съхраняват временно на вашия твърд (hard) диск и позволяват на сайта ни да разпознае компютъра ви следващия път, когато посетите интернет страницата www.epolux.bg .Епо Лукс ЕООД използва „бисквитки” единствено, за да събира информация относно ползването на нашия сайт, с цел по-бързото Ви иденфициране и предоставяне на услуги.
      Можем да позволим на трети страни, като доставчици на реклами или анализи, да събират информация, използвайки тези технологии, директно от нашия уебсайт

     10. Зaдължитeлни биcĸвитĸи

      Teзи биcĸвитĸи ca зaдължитeлни зa нopмaлнaтa paбoтa нa yeбcaйтa и нe мoгaт дa бъдaт изĸлючвaни. Използват се за работата на

      • Последно разгледани артикули, артикули в сравнение и любими
      • Поддържане на потребителската сесия и сигурен вход в сайта

      Използвани бисквитки от:

      • www.epolux.bg
      • Google Tag Manager

      Зa eфeĸтивнocт

      Тези бисквитки позволяват анализа на използваемостта на сайта и оптимизиране на работата му. Измерват броя на посещенията, кои страници са посещавани, източниците на трафик, обща информация за размер на екран, вид браузър и др. Събираната инфopмaция e aнoнимнa.

      Използвани бисквитки

      • Google Analytics
      • Facebook Pixel
      • Zopim

      Маркетингови бисквитки

      Тези бисквитки се използват от рекламни партньори и за показване на реклами според вашите интереси. Забраняването им няма да намали броя реклами, но може да започнете да виждате по-малко релевантни реклами на този или други сайтове.

      Използвани бисквитки

      • AddThis       Повече информация за управление на бисквитките - www.allaboutcookies.org  е полезен ресурс с много подробна информация за бисквитките и как да ги управлявате в случай, че желаете да изтриете или забраните получаването на бисквитки от www.epolux.bg

     11. Срок на съхранение

      www.epolux.bg съхранява Вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила ви в уебсайта. След изтичането на този срок,Епо Лукс ЕООД полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне (до 28 дни).

      Сигурност от страна на Епо Лукс ЕООД

      ⁃ Предоставените ни данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.
      ⁃ Епо Лукс ЕООД ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, в който сте регистрирани, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. Епо Лукс ЕООД няма право да продава или търгува с Вашите лични данни. Задлължени сме  да опазваме поверителността на вашите данни и да спазваме споразумение за разкриване на поверителна информацияЕпо Лукс ЕООД се води от приетата фирмена политика за защита на личните данни, която е представена в Комисията за защита на лични данни и се ръководи стриктно от нея при съхранение на личните данни

     12. БЛАГОДАРИМ ,ЧЕ ПАЗАРУВАТЕ ПРИ НАС И ВИ ПОЖЕЛАВАМЕ МНОГО ТВОРЧЕСКО ВДЪХНОВЕНИЕ И ВЪЛШЕБНИ МИГОВЕ С ПРОДУКТИТЕ НА ЕПО ЛУКС ЕООД!

      

      

      

      

      

   • Newsletter